Header

Ранчо „Ел Пасо“ набира доброволци, които да се обучават на работа с коне

Дата: септември 17, 2015 | За контакт: ЕЛ ПАСО | Град: София | Телефон: 0889 835 331

Ранчо „Ел Пасо“ се намира на около 40км от София в посока юг, след Железница, и се занимава с уестърн езда. Набира доброволци, момчета и момичета на 17-20 години, които имат желание да се обучават на работа с коне и уестърн езда.

Доброволците могат да прекарват в ранчото свободните си дни, уикендите и ваканциите, както им е удобно. Получават подслон, храна, уроци по езда и могат да се научат на това как се обучава кон.

Търсят се сериозни хора, които имат намерение да научат занаята и да се занимават с това дългосрочно.

За контакти:
0889 835 331 – Мартин
www.elpaso.bg

Сподели: Twitter | Facebook | Email

Съобщи за нередност

За контакти:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_real_escape_string() in /home/yasoo4us/public_html/obiavi/wp-content/themes/wpclassifieds/functions.php:43 Stack trace: #0 /home/yasoo4us/public_html/obiavi/wp-content/themes/wpclassifieds/contact_owner.php(3): cP('contact') #1 /home/yasoo4us/public_html/obiavi/wp-content/themes/wpclassifieds/single.php(67): include('/home/yasoo4us/...') #2 /home/yasoo4us/public_html/obiavi/wp-includes/template-loader.php(75): include('/home/yasoo4us/...') #3 /home/yasoo4us/public_html/obiavi/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/yasoo4us/...') #4 /home/yasoo4us/public_html/obiavi/index.php(17): require('/home/yasoo4us/...') #5 {main} thrown in /home/yasoo4us/public_html/obiavi/wp-content/themes/wpclassifieds/functions.php on line 43